ceturtdiena, 2014. gada 20. februāris

Vivus ātrais kredīts līdz EUR 1500

Ātrais kredīts no Vivus ir īstermiņa kredīts no EUR 50 līdz EUR 1500. Vivus piedāvā atmaksas termiņu no 1 viena mēneša līdz 24 mēnešiem. Tas ir ātri un ērti, tas ir ātrais kredīts internetā bez galvotājiem un papīriem. Vivus piedāvā aizņemties 15 minūšu laikā, lai saņemtu kredītu ir jāizpilda tikai trīs vienkāršas darbības. 

Lai saņemtu naudu būs nepieciešams pārskaitīt vienu centu uz VIVUS kontu. Pēc konta papildināšanas ar vienu centu būtu jāsaņem parole, kura tiks nosūtīta uz mobilo tālruni pazīstamu arī kā mobilo telefonu. Un tad kad kredītņēmējs būs saņēmis paroli, tad varēs ienākt vivus mājas lapā un nu jau kā reģistrēts lietotājs. Tas ir vienkārši, jo lai ienāktu jāievada tikai lietotāja vārds un parole. Nākošais solis jau ir zināms ir jāsteidz izvēlēties kredīta summu un atmaksas termiņu. Atmaksas termiņš ir laiks uz kādu tiks ņemts ātrais kredīts internetā no Vivus. Nākošais solis jāveic otrā galā, jo kad summa un termiņš ir izvēlēts, tad jāgaida atbilde. Atbildes parasti ir divas – ātrais kredīts ir apstiprināts vai ātrais kredīts ir noraidīts.

Ātro kredītu var saņemt no 20 gadiem līdz 75 gadiem, kā jau tas parasti ir, bet ja vēl nav 20 gadi, tad šeit būs ātrais kredīts no 18 gadiem. Tā ir viena no retajām vietām, kur tiek izsniegts kredīts no 18 gadiem. Lai saņemtu Vivus ātro kredītu – nedrīkst būt kavēti kredīta maksājumi vai pārkāptas parādsaistības citās finanšu institūcijās. Aizņemamies atbildīgi un izvērtējam savas spējas atmaksāt ātro kredītu internetā, kas ir bez ķīlas un bez galvojumiem.

 

  © 2009 Kredīts - Ātrais kredīts internetā.