svētdiena, 2014. gada 16. februāris

Pieteikšanās kredītam

Pārbaudiet ātro kredītu aizdevēju atsauču mājas lapas, lai redzētu, ko citi saka par savu pieredzi ar dažādiem uzņēmumiem, un, lai noskaidrotu, kuri uzņēmumi ir novērtēti visaugstāk. Zinot, ka šīs vietnes var būt neobjektīvas, Jums nepieciešams pārbaudīt vairākas no tām, lai redzētu, vai rezultāti sakrīt. Atrodiet mājas lapas, kas vērtē dažāda veida produktus, lai Jūs iegūtu precīzākas atsauksmes. Uzziniet, kāda veida klientu atbalstu kompānija piedāvā. Jums jāatrod atrast cienījams uzņēmums. Atsauksmju vietnes un klientu vērtējumi sniegs Jums informāciju par šo aspektu. 

Uzmanīgi izlasiet smalko druku un lasiet starp rindām. Ja vietne vēsta "Zemas maksas, 100 tikai par 15", tas neizklausās daudz. Taču, tas nozīmē, ka, ja Jūs aizņematies 1000, tas Jums izmaksās 150 eiro. Jums jābūt uzmanīgiem par to, ko Jūs lasāt. Ja vietne vēsta, ka Jums nebūs jāmaksā pieteikuma maksa, nedomājiet, ka Jūs atmaksāsiet aizdevējam tieši tikpat, cik aizņēmāties. Tas nozīmē, ka Jums nav jāmaksā par to, ka Jūs aizpildāt kredīta pieteikumu. Šādi vēstījumi tiek rakstīti, lai Jūs maldinātu, tādēļ neiekrītiet šajā slazdā. Iegūstot ātro kredītu, Jūs sadarbojaties ar uzņēmumu, kas ir Jums nezināms.

Pārbaudiet uzņēmumu, lai noskaidrotu, cik daudz sūdzību ir iesniegts pret uzņēmumu, pirms Jūs nolemjat sadarboties ar tiem. Uzmanieties no pārāk daudz personīgās informācijas sniegšanas internetā nezināmam uzņēmumam. Lai gan visi ātro kredītu uzņēmumi apgalvos, ka viņu mājas lapa ir droša, viņi tik un tā lūgs Jums nosūtīt viņiem personīgo informāciju, ieskaitot Jūsu vārdu, adresi un bankas kontu numurus.

Kā Jūs varat redzēt, pieteikšanās ātrajam kredītam nav tik tīra, kā uzņēmuma mājas lapas vēlētos, lai Jūs domājat. Nav nekā slikta kredīta izmantošanā, ja ir radusies ārkārtas situācija, bet Jums ir nepieciešams piesargāties no iespējamām kļūmēm un būt drošiem, ka Jums ir visi vajadzīgie fakti, pirms Jūs piekrītat aizņemties naudu.

 

  © 2009 Kredīts - Ātrais kredīts internetā.