trešdiena, 2011. gada 2. februāris

Ātrais kredīts dažās minūtēs

Ātrais kredīts dažās minūtēs bez ķīlas un galvojuma. Ātrais kredīts bez procentiem un galvotājiem. Pirmais kredīts bez maksas, kas arī izsaka visu un visur!

Kādu summu vēlies? Ir pieejamas summas no 1 lata līdz pat 250 latiem. Pirmais kredīts bez maksas - jauniem klientiem. Aizņemies summu un izvēlies sev vēlamo atmaksas termiņu, kas ir līdz pat 30 dienām. Atmaksas termiņu būs iespēja pagarināt!

Paņemot kredītu 150 latus uz 18 dienām, tad pēc 18 dienām būs iespējams pagarināt atmaksas termiņu. Pagarināt kredīta termiņu varēs par 7 dienām, 14 dienām vai 30 dienām. Tev būs iespēja pagarināt kredīta termiņu par 7 dienām (Ls 8.00), 14 dienām (Ls 12.00) vai 30 dienām (Ls 20.00).

Ja Jums ir izmisīgi nepieciešama neliela papildus naudas summa, Jums ir pāris iespējas, kuras izmantojot, Jūs varat īsā laikā iegūt nepieciešamo naudas summu. Viena no populārākajām ir ātrie kredīti, kas ir plaši pieejami internetā. Šiem kredītiem nav arī daudz prasību un nosacījumu.
Negatīvie ātro kredītu aspekti ietver to, ka kredītiem ir augsta procentu likme, pat tad, ja Jūs atmaksājat kredītu savlaicīgi un pilnā apmērā. Ja uzskatāt, ka Jums varētu būt grūtības atmaksāt kredītu, Jums vajadzētu izvēlēties citas naudas aizņemšanās iespējas.

 

  © 2009 Kredīts - Ātrais kredīts internetā.