pirmdiena, 2011. gada 31. janvāris

Aizdevuma parole

Viena no grūtākajām lietām, ar ko cilvēkiem nākas saskarties, ir ekonomiskā spriedze. Ņemot vērā pašreizējo pasaules finanšu stāvokli, vairāk un vairāk cilvēku saskaras ar ekonomikas likstām. Sakarā ar šīm ekonomiskajām grūtībām, daži cilvēki nespēj nomaksāt visus ikmēneša rēķinus. Ja šie rēķini netiek nomaksāti laicīgi, tie bojā cilvēku kredītvēsturi, samazinot pieejamās kredītu iespējas un tādējādi vēl vairāk apgrūtinot iespēju labot savas finanšu problēmas.

Aizdevuma parole ir aizņēmēja reģistrācijas procesa laikā izvēlēta ciparu un burtu kombinācija, ar kuras palīdzību Aizņēmējs apliecina savu identitāti un var izmantot Lietotāja kontu, kā arī Vispārīgajos noteikumos noteiktā veidā un kārtībā iesniedzot Aizdevuma pieprasījumu no Aizņēmēja reģistrācijas laikā norādītā mobilo sakaru operatora piešķirtā pieslēguma numura vai Lietotāja kontā, un kuru
Aizņēmējs nedrīkst izpaust un nodot nevienai Trešajai personai, jo tā ir domāta priekš viņa un tikai un vienīgi viņam, lai varētu ielogoties savā lietotāja profilā. Caur savu profilu lietotājs var kontrolēt visu notiekošo, kā piemēram, var aizņemties sev nepieciešamo naudas summu, kā arī var redzēt summu, kuru ir aizņēmies un atmaksas termiņu.

1 aizdevums bez maksas


Pirmais aizdevums ir bez maksas, jo SMScredit strādā tā, lai kļūtu par klienta pirmo izvēli. SMScredit ātros aizdevumus izmanto vairāk kā 110 000 klientu Latvijā, kas ir nopietns cipars. Šādu klientu skaitu SMScredit uzņēmums ir ieguvis nepilnu divu gadu laikā. SMScredit ir zemas komisijas maksas, pirmais aizdevums bez maksas, lieliska apkalpošana un skaidri saprotami līguma nosacījumi, kā arī pats galvenais ir tas, ka SMScredit ir uzticams aizdevējs.

Aizņemies atbildīgi un izvērtē savas iespējas atmaksāt aizdevumu internetā no SMScredit kompānijas. Pirms aizņemies SMS kredītu noteikti izvērtē savas spējas atmaksāt aizdevumu internetā, jo aizdevumu var atļauties tādi cilvēki, kas apzinās, ka spēs to atmaksāt laikā vai nepārkāps līguma nosacījumus. Tas tāpēc, ka ir iespēja neatmaksāt laikā, jo ir pieejams papildpakalpojums – kredīta atmaksas termiņa pagarināšana. Šis papildpakalpojums kredīta atmaksas termiņa pagarināšana dod iespēju pagarināt atmaksas termiņu vēl pār 7, 14 vai 30 dienām.

Parole


Un par paroli runājot, tad jau zināms, ka aizdevuma parole ir klienta reģistrācijas procesa laikā izvēlēta ciparu un burtu kombinācija, ar kuras palīdzību klients apliecina savu identitāti un var izmantot Lietotāja kontu un tā tālāk un tā joprojām.

Aizņemies atbildīgi un aizņemoties izvērtē savas spējas atmaksāt aizdevumu internetā bez ķīlas un galvojuma.

 

  © 2009 Kredīts - Ātrais kredīts internetā.