otrdiena, 2014. gada 18. marts

SMS kredīts līdz 300 EUR

Īpaši izdevīgais un samērā lielais SMS kredīts internetā no liela un uzticama aizdevēja ir labs risinājums, lai tiktu pie SMS aizdevuma pāris minūtēs. Viss notiek ar interneta starpniecību, kas izskaidro to, ka nav nepieciešami nekādi lieki papīri un ķīlas. Piesakies kredītam ar SMS palīdzību jau tagad, jo pirmais kredīts būs bez procentiem. SMS kredīts internetā līdz 300 EUR Ja Tev ir vajadzīgs kredīts, tad zini, ka šī ir īstā vieta, kur aizņemties īpaši izdevīgu SMS kredītu ar SMS palīdzību. Trīs vienkārši soļi un kredīts līdz 300 eiro bez maksas tiks pārskaitīts uz Tavu bankas kontu jau pavisam drīz. Ja Tev pirmajā reizē nav vajadzīga tik liela naudas summa, tad izvēlies mazāku kredītu un piesakies izdevīgam SMS kredītam jau šodien.

Pirmais SMS kredīts bez maksas Pirmais SMS kredīts bez procentiem tiek saukts arī par kredītu bez maksas, jo aizņemoties šo kredītu Jums būs jāatmaksā tikai tāda summa, kāda tika paņemta. Ja Jūs piesakieties kredītam 100 EUR uz 30 dienām, tad pēc 30 dienām būs jāatgriež tie paši 100 EUR. Ja Jūs piesakieties kredītam 150 EUR uz 22 dienām, tad pēc 22 dienām būs jāatgriež tie paši 150 EUR. Ja Jūs piesakieties kredītam 120 EUR uz 30 dienām, tad pēc 30 dienām būs jāatgriež tie paši 120 EUR. Ja Jūs piesakieties kredītam 10 EUR uz 3 dienām, tad pēc 3 dienām būs jāatgriež tie paši 10 EUR. Ja Jūs piesakieties kredītam 111 EUR uz 30 dienām, tad pēc 30 dienām būs jāatgriež tie paši 111 EUR. Ja Jūs piesakieties kredītam 58 EUR uz 10 dienām, tad pēc 10 dienām būs jāatgriež tie paši 58 EUR. Ja Jūs piesakieties kredītam 26 EUR uz 26 dienām, tad pēc 26 dienām būs jāatgriež tie paši 26 EUR.

Tie ir tikai daži piemēri, jo katrs klients pats var izvēlēties, cik liels kredīts viņam ir nepieciešams. Jāpiebilst arī tas, ka pirmajā reizē var aizņemties SMS kredītu līdz 300 EUR. Pirmajā reizē par kredīta izmantošanu nav jāmaksā – pirmais kredīts ir bez maksas. Otrajā reizē var aizņemties kredītu līdz 425 EUR. Tas viss bez ķīlas un galvojuma – pirmajā reizē bez procentiem un komisijas maksām. Tu vari aizņemties kredītu ar SMS, no lietotāja profila, zvanot vai pat pastā. Tu vari aizņemties kredītu, kam vien vēlies, jo Tev neviens neprasīs, kam šis SMS kredīts ir nepieciešams, bet atceries, ka vajag aizņemties atbildīgi.

 

  © 2009 Kredīts - Ātrais kredīts internetā.