otrdiena, 2012. gada 24. jūlijs

Atsauksmes – SMScredit

Līdz algai bija atlikušas tikai dažas dienas, bet nauda bija nepieciešama uzreiz un nebija laika gaidīt. Apskatot dažādus piedāvājumus izvēlējos sms kredītu, jo bija ļoti ērti lietojama mājas lapa, pēc reģistrācijas bija skaidrs, ka visu būs vienkārši un bez liekām problēmām. Lai gan līdz manai algai bija atlikušas tikai dažas dienas, iepatikās variants, kad iespējams pagarināt ātrā aizdevuma atmaksas termiņu.

Kā jau minēju visu bija ļoti viegli kontrolēt un kad saņēmu savu ilgi gaidīto algu, tad arī ar interneta bankas starpniecību to atmaksāju. Ja turpmāk būs nepieciešams ātrais aizdevums noteikti griezīšos pie smscredīt jo, manuprāt, tikai tik lielas kredītu kompānijas spēj nodrošināt tik augstu servisu, bonusus un papildus neiekasējot ļoti lielas komisijas, ko parasti dara ātrā kredīta aizdevēji.

Patīkami bija dzirdēt atsauksmes arī no manas draudzenes, kura arī bija izmantojusi sms kredīta pakalpojumus. Manai draudzenei atšķirībā no manis bija gadījusies problēma ar kredīta atmaksu, kā rezultātā pateicoties smscredit piedāvātajam pakalpojumam – pagarināt ātrā kredīta atmaksas termiņu viņa vienkārši pagarināja atmaksas termiņu nemaksājot papildus soda naudas.

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

 

  © 2009 Kredīts - Ātrais kredīts internetā.