ceturtdiena, 2010. gada 15. aprīlis

Lielās naudas

ASV autobūves koncerns "General Motors" paziņojis, ka kompānijai izdzīvošanai būs vajadzīgs papildu aizdevums no valdības vairāk kā 22 miljardu ASV dolāru apmērā. Tā ir nedaudz novecojusi ziņa, bet gribējās to iegrāmatot. Vēl nedaudz par saab, kas arī ir paveca ziņa. Zviedrijas autoražotājs "Saab" gatavojas lūgt aizdevumu no Eiropas Investīciju bankas. Kompānijas mātesuzņēmums "General Motors" šo savu Zviedrijas struktūrvienību gatavojas pārdot.

Eiro


Atzīmējot eiro naudas vienības desmito gadadienu, Spānijā apgrozībā laista divu eiro jubilejas monēta. Superīgi! Gaidam arī Latvija eiro, kā nekā apnikuši tie lati.

Kā arī pozitīva ziņa pie visa šī. Par kādu interesantu filmu - Starptautiskie darījumi.
Filmas apraksts - Interpola aģentam un juristei jāizmeklē lieta, kas saistīta ar vienu no pasaules ietekmīgākajām bankām. Atklājot neskaitāmus nelikumīgus darījumus, viņi seko naudas plūsmai caur lielākajām pasauels metropolēm. Riskējot ar savām dzīvībām, abi nonāk pie secinājuma, ka finanšu dūžus, kas iesaistīti arī korupcijā un slepkavībās, apturēt spēs tikai nāve.

Filmas tiešām super un iesaku noskatīties arī tev! Par eiro runāsim arī turpmāk, jo arī Latvijā nāksies pāriet uz šo naudu. Par mašīnām arī drīzumā sekos jauni raksti. Tiekamies kosmosā!

 

  © 2009 Kredīts - Ātrais kredīts internetā.