pirmdiena, 2016. gada 8. februāris

Banka

Banka piedāvā dažāda veida pakalpojumus privātpersonām, uzņēmumiem un lieliem uzņēmumiem. Katrai kategorijai piedāvāto pakalpojumu klāsts ir īpaši izstrādāts tā, lai katrs klients tajā spētu atrast sev nepieciešamo finanšu risinājumu.

Tā kā banka ar saviem pakalpojumiem nodrošina lielu skaitu valsts iedzīvotāju, tās klientu apkalpošanas sistēma ir izstrādāta tā, lai pakalpojumi vienlīdz kvalitatīvi būtu pieejami ikvienam bankas klientam, neatkarīgi no tā atrašanās vietas.

Bankas filiāles ir izvietotas pa visu Latvijas teritoriju līdz ar to tās pakalpojumi ir viegli sasniedzami. Pakalpojumus vēl pieejamākus padara īpaši izstrādātā internetbankas sistēma, kas vairākas darbības ļauj veikt elektroniski, nedodoties uz bankas filiāli. Tāpat saziņa ar bankas darbiniekiem tiek nodrošināta gan telefoniski, gan elektroniski, kas ļauj noskaidrot visus interesējošos jautājumus arī tad, ja atrodaties ārpus valsts vai pilsēta robežām.

Banka privātpersonām nodrošina:

  • Ikdienas pakalpojumus – norēķinus, kontu apkalpošanu, pakalpojumu komplektus, valūtas maiņa, kredītkaršu un debetkaršu apkalpošana.
  • E-pakalpojumus – internetbanku, telefonbanku, naudas izmaksu tirdzniecības vietās, e-parakstu u.c.
  • Kredītus un līzingus – aizdevumus mājoklim, ikdienai un preču, pakalpojumu iegādei.
  • Uzkrājumus un ieguldījumus – uzkrājumu veidošanu ar krājkontiem, depozītiem, ieguldījumu fondiem un vērtspapīriem.
  • Pensiju plānus,
  • Apdrošināšanu – ar un bez uzkrājuma veidošanas,
  • Private Banking
Sīkāka informācija par visiem iepriekš minētajiem pakalpojumiem atrodama mājas lapā, turklāt vairākus pakalpojumus iespējams pietikt elektroniski, nemaz nedodoties uz kādu no bankas filiālēm.
Ja vēl neesat klients, taču vēlaties par tādu kļūt, Jums būtu jāatver bankas konts šajā bankā.

Atverot bankas kontu, kā privātpersona, varēsiet izvēlēties kādu no klienta komplektiem, kuros ietilpst, maksājuma karte, internetbanka un vēl citi bankas pakalpojumi. Katrs klienta komplekts pielāgots kādai konkrētai klientu kategorijai. Šobrīd banka piedāvā izvēlēties starp pamata, aktīvo, jauniešu un senioru komplektiem.

Atverot bankas kontu kā uzņēmējs, jeb juridiska persona varēsiet izvēlēties starp komplektiem, kas nodrošina efektīvus bankas pakalpojumus biznesa attīstībai, atkarībā no to izmantošanas apjoma.
Bankas pakalpojumus iespējams izvēlēties arī atsevišķi, taču komplektā to cena būs izdevīgāka. Lai būtu vienkāršāk izdarīt izvēli, pastāv iespēja pieteikties klientu konsultācijai pie pieredzējuša finanšu speciālista, kas, atbilstoši Jūsu vēlmēm un vajadzībām, palīdzēs izvēlēties atbilstošākos un izdevīgākos pakalpojumus un finanšu risinājumus.

Izvēloties Jums un Jūsu iecerēm atbilstošāko banku, finanšu kārtošana kļūs daudz vienkāršāka efektīvāka.
--> Read more...

 

  © 2009 Kredīts - Ātrais kredīts internetā.