otrdiena, 2013. gada 22. oktobris

Kas ir ātrie aizdevumi?

Vienkārši runājot, ātrais aizdevums ir īstermiņa aizdevums, kas var palīdzēt Jums, kad Jūsu ikmēneša budžets tiek izstiepts ārpus tā robežām. Ja šie papildu izdevumi parādās mēneša laikā, tas var palīdzēt Jums pārvarēt šķēršļus. Un, kad Jūs esat ieguvis apstiprinājumu, aizdevuma summa tiek elektroniski noguldīta Jūsu norēķinu kontā, sniedzot Jums mierinājumu, ka Jūsu nauda ir pieejama, ja Jums to vajag.

Piesakoties uz ātro aizdevumu, aizdevēji pieprasa pierādījumus par pastāvīgu nodarbinātību. Finansējuma summa, ko Jums ir tiesības saņemt, ir tieši atkarīga no Jūsu ienākumu līmeņa, tā, ka Jums nav iespējas pārsniegt summu, ko Jūs varat atļauties atmaksāt. Citi kritēriji, kuri jāizpilda, lai kvalificētos, ir aktīva e - pasta adrese, aktīvs norēķinu konts, kas ļauj tiešos noguldījumus un pierādījums, ka Jums ir vairāk nekā 18 gadu.

Kāpēc man būtu jāizvēlas ātrie aizdevumi? 


Turklāt, šī ir ātra un droša iespēja kas var palīdzēt Jums izvairīties no overdrafta maksām, novēlotiem maksājumiem un saistību nepildīšanas. Tā ir arī laba alternatīva čeku atteikšanas maksām un kredītkaršu parādiem.

Kā taupīt naudu

Viena ideja ir sākt atlikt naudu, ko Jūs varat izmantot kā avārijas situāciju fondu. Jūs nekad nevēlaties piedzīvot avārijas situāciju, bet, ja tā notiek, vismaz Jums būs nauda.
--> Read more...

trešdiena, 2013. gada 9. oktobris

Par SMScredit uzņēmumu

SMScredit komānija, kas nodarbojas ar ātru aizdevumu izsniegšanu, kā arī ar labdarību ir līderis Latvijas īstermiņa aizdevumu nozarē ar vairāk kā 60 000 klientiem visā Latvijā. SMScredit kompānija darbojas arī citās valstīs un par šo kompāniju reti var atrast sliktas atsauksmes. SMScredit uzņēmums Latvijā darbojas no 2008.gada aprīļa. SMScredit īstermiņa aizdevumam pieteikties iespējams jebkurā nedēļas dienā, nosūtot īsziņu, zvanot uz klientu apkalpošanas centru vai nosūtot pieprasījumu no sava lietotāja profila – internetā. Pieteikums internetā tiks izskatīts un lēmums par kredīta piešķiršanu pieņemts dažu minūšu laikā. 90% aizdevumi tiek apstrādāti 15 minūšu laikā, kas arī izskaidro kāpēc SMScredit aizdevums ne tikai internetā tiek saukts par ātro aizdevumu. Tagad aizdevumam var pieteikties arī vairāk kā 260 pasta filiālēs visā Latvijā, kas to padara pieejamu teju visiem, kam nepieciešams ātrs aizdevums. SMScredit strādā, lai kļūtu par klienta pirmo izvēli un var redzēt, ka tas arī izdodas ļoti labi.
--> Read more...

Ātrais naudas aizdevums

Ātrais naudas aizdevums no liela, pazīstama un uzticama aizdevēja Latvijā. Ātrie naudas aizdevumi no šī aizdevēja ir pieejami par izdevīgiem nosacījumiem, kā piemēram, pirmais naudas aizdevums ir bez maksas. Saņem savu naudas aizdevumu jau pēc pāris minūtēm – parasti 10 līdz 20 minūšu laikā. Bonuslati ir otrs iemesls, kāpēc ātrais kredīts no SMScredit ir izdevīgs īstermiņa risinājums. SMScredit ātrais kredīts ir bez ķīlas un galvojuma. Saņem kredītu no SMScredit kompānijas jau pēc pāris minūtēm savā bankas kontā. Bonuslati ir otrs iemesls, kāpēc aizņemties no SMScredit, jo pirmais iemesls ir SMScredit pirmais kredīts bez maksas. Par to jau ir daudz un dikti visur stāstīts un rādīts. Aizņemoties, piemēram, 150 Ls uz 30 dienām, tad pēc 30 dienām būs jāatgriež tie paši 150 Ls. Tagad arī Tev būs skaidrs, kas pirmais kredīts bez maksas. Tas viss bez komisijas maksām un citiem papīriem, jo pirmajā reizē Tev par aizdevuma izmantošanu nebūs jāmaksā! Ja rodas jautājumi, kāpēc netika piešķirts aizdevums, tad zini, ka aizdevumu nepiešķir, ja esi jaunāks vai vecāks par noteikto vecumu, esi parādnieku reģistros vai reģistrējoties esi norādījis kļūdainus datus. Lai tā nenotiktu un varētu saņemt kredītu – Reģistrējoties aizpildi visus laukus uzmanīgi un bez kļūdām. Tas ir pavisam vienkārši, jo nepieciešams tikai reģistrēties un pieteikt kredītu. Trešais solis notiks pats, jo tas ir solis, kad tiek pārskaitīta nauda uz Tavu bankas kontu, kas parasti prasa pāris minūtes. Ir vēl citi varianti, kā pieteikt naudas aizdevumu. Naudas aizdevumu vari pieteikt ar SMS palīdzību, kas pazīstams, kā SMS aizdevums. Vari naudas aizdevumu pieteikt arī zvanot un pastāstot, cik daudz naudas vēlis saņemt. No sākuma reģistrējies un tad varēsi saņemt ātru naudas aizdevumu dažu minūšu laikā no uzticama aizdevēja! Aizņemies atbildīgi un izvērtē savas spējas atmaksāt naudas aizdevumu internetā bez ķīlas, kas 1 reizē jeb katram jaunajam klientam ir par velti. Nepalaid garam šo lielisko iespēju – aizņemties bez maksas. Piesaki Tagad internetā, jo tas prasīs tikai pāris minūtes.
--> Read more...

 

  © 2009 Kredīts - Ātrais kredīts internetā.