ceturtdiena, 2013. gada 2. maijs

Kredīts pret auto ķīlu - kas jāzina

Gatavojaties pieteikties kredītam pret auto ķīlu? Veiciet šīs darbības vispirms, lai pārliecinātos, ka zināt visu, kas nepieciešams. Jūs pat varat izveidot mapi, kurā glabāt visus dokumentus un papīrus, kas būs nepieciešami. Tas Jums ietaupīs laiku un padarīs visu procesu daudz mierīgāku.

 1) Pārliecinieties, ka Jūsu transportlīdzeklis ir tīrs un gatavs pārbaudei. Pat ja Jūs to varēsiet paturēt un ar to braukt, Jūs vēlaties būt pārliecināts, ka Jūsu auto tiks novērtēts pēc tā patiesās vērtības.

2) Jums būs nepieciešams pilns īpašumtiesību papīrs uz Jūsu vārda. Tas ir ļoti svarīgi. Nevar būt nekādu citu aizdevumu uz šī auto.

3) Identifikācija - Jums ir nepieciešams pierādīt, ka Jūs esat tā persona, kas Jūs sakāt, ka esat - persona, kurai pieder transportlīdzeklis. Identifikācijai Jums ir nepieciešama Jūsu vadītāja apliecība, transportlīdzekļa reģistrācijas pierādījums un transportlīdzekļa apdrošināšanas pierādījums.

 4) Pozitīva attieksme - lai kāds arī būtu iemesls, kādēļ Jums ir nepieciešams aizdevums pret auto ķīlu, atcerieties, ka Jūs būsiet tikai ieguvējs, ja saglabāsiet pozitīvu attieksmi. Jūs varat saņemt naudu steigā, bet Jums ir jābūt gataviem atmaksāt aizdevumu. Ja Jums ir jautājumi par Jūsu aizdevumu pret auto ķīlu, jautājiet savam kredītspeciālistam. Daži uzņēmumi piedāvā arī valsts aizdevumu uzticības dienestu, tāpēc pirms piesakāties aizdevumam, Jūs varat pajautāt. Ja neesat pārliecināts par kaut ko, noskaidrojiet to pirms līguma parakstīšanas. Kredītspeciālists no kvalificēta aizdevumu uzņēmuma būs vairāk nekā priecīgs atbildēt uz Jūsu jautājumiem un risināt Jūsu problēmas.
--> Read more...

 

  © 2009 Kredīts - Ātrais kredīts internetā.