ceturtdiena, 2012. gada 16. augusts

Ātrais kredīts internetā no Crediton

Ātrais kredīts internetā no Crediton ir kredīts, kas īstermiņa aizdevums pāris minūtēs bez ķīlas, bez galvojuma. Crediton piedāvājumā ir aizdevumu summas no 10 latiem līdz 300 latiem, kas klientam ļauj izvēlēties sev un savām vajadzībām piemērotāko ātro kredītu internetā bez ķīlas un bez galvojuma.

Lai saņemtu kredītu, ir nepieciešams aizpildīt pieteikumu Crediton interneta vietnē, kā jau tas notiek, kad ir vēlme aizņemties. Tālāk, kad pieteikums ir aizpildīts un apstiprināts ir jānosūta īsziņa vai jāpiesakās turpat mājas lapā. Tātad SMS kredīts, ātrais kredīts, kas ir īstermiņa aizdevums, kura saņemšanai nav nepieciešami papildus papīri un citi dokumenti, kas varētu apgrūtināt jeb paildzināt ātrā kredīta saņemšanu.

Ātro kredītu no Crediton var saņemt Latvijas iedzīvotāji, kas ir vecumā no 20 gadiem līdz 70 gadiem. Crediton plus ir tāds, ka tas atšķirībā no citiem ātro kredītu izsniedz līdz pat 70 gadiem, bet Latvijā maksimālais vecums parasti ir 60 un 65 gadi. Lai saņemtu ātri kredītu no Crediton būs nepieciešams konts uz kuru tiks pārskaitīts ātrais kredīts. Kontam jābūt, kādā no Latvijas bankām. Un pats galvenais no noteikumiem - nedrīkst būt parādnieku reģistros, kas nozīmē to, ka esam uzvedušies slikti pagātnē, kas varētu traucēt saņemt ātro kredītu internetā.

Nobeigumā varu tikai teikt, lai izvērtē savas spējas atmaksāt kredītu un aizņemies atbildīgi. Šis teikts ir domāts pirms kredīta ņemšanas. Ātrais kredīts ir ātrs un ērts risinājums, kad nepieciešami steidzami naudas līdzekļi, bet tas nav risinājums, lai segtu citus ātros kredītus.
--> Read more...

 

  © 2009 Kredīts - Ātrais kredīts internetā.