pirmdiena, 2011. gada 31. janvāris

Aizdevuma parole

Viena no grūtākajām lietām, ar ko cilvēkiem nākas saskarties, ir ekonomiskā spriedze. Ņemot vērā pašreizējo pasaules finanšu stāvokli, vairāk un vairāk cilvēku saskaras ar ekonomikas likstām. Sakarā ar šīm ekonomiskajām grūtībām, daži cilvēki nespēj nomaksāt visus ikmēneša rēķinus. Ja šie rēķini netiek nomaksāti laicīgi, tie bojā cilvēku kredītvēsturi, samazinot pieejamās kredītu iespējas un tādējādi vēl vairāk apgrūtinot iespēju labot savas finanšu problēmas.

Aizdevuma parole ir aizņēmēja reģistrācijas procesa laikā izvēlēta ciparu un burtu kombinācija, ar kuras palīdzību Aizņēmējs apliecina savu identitāti un var izmantot Lietotāja kontu, kā arī Vispārīgajos noteikumos noteiktā veidā un kārtībā iesniedzot Aizdevuma pieprasījumu no Aizņēmēja reģistrācijas laikā norādītā mobilo sakaru operatora piešķirtā pieslēguma numura vai Lietotāja kontā, un kuru
Aizņēmējs nedrīkst izpaust un nodot nevienai Trešajai personai, jo tā ir domāta priekš viņa un tikai un vienīgi viņam, lai varētu ielogoties savā lietotāja profilā. Caur savu profilu lietotājs var kontrolēt visu notiekošo, kā piemēram, var aizņemties sev nepieciešamo naudas summu, kā arī var redzēt summu, kuru ir aizņēmies un atmaksas termiņu.

1 aizdevums bez maksas


Pirmais aizdevums ir bez maksas, jo SMScredit strādā tā, lai kļūtu par klienta pirmo izvēli. SMScredit ātros aizdevumus izmanto vairāk kā 110 000 klientu Latvijā, kas ir nopietns cipars. Šādu klientu skaitu SMScredit uzņēmums ir ieguvis nepilnu divu gadu laikā. SMScredit ir zemas komisijas maksas, pirmais aizdevums bez maksas, lieliska apkalpošana un skaidri saprotami līguma nosacījumi, kā arī pats galvenais ir tas, ka SMScredit ir uzticams aizdevējs.

Aizņemies atbildīgi un izvērtē savas iespējas atmaksāt aizdevumu internetā no SMScredit kompānijas. Pirms aizņemies SMS kredītu noteikti izvērtē savas spējas atmaksāt aizdevumu internetā, jo aizdevumu var atļauties tādi cilvēki, kas apzinās, ka spēs to atmaksāt laikā vai nepārkāps līguma nosacījumus. Tas tāpēc, ka ir iespēja neatmaksāt laikā, jo ir pieejams papildpakalpojums – kredīta atmaksas termiņa pagarināšana. Šis papildpakalpojums kredīta atmaksas termiņa pagarināšana dod iespēju pagarināt atmaksas termiņu vēl pār 7, 14 vai 30 dienām.

Parole


Un par paroli runājot, tad jau zināms, ka aizdevuma parole ir klienta reģistrācijas procesa laikā izvēlēta ciparu un burtu kombinācija, ar kuras palīdzību klients apliecina savu identitāti un var izmantot Lietotāja kontu un tā tālāk un tā joprojām.

Aizņemies atbildīgi un aizņemoties izvērtē savas spējas atmaksāt aizdevumu internetā bez ķīlas un galvojuma.
--> Read more...

svētdiena, 2011. gada 30. janvāris

Aizņēmēja konts

Kad aizņemamies kredītu no kompānijām, tad ir nepieciešams bankas konts. Kas ir aizņemēja konts? Par to arī šajā rakstā: kas ir aizņēmēja konts.

Tas ir konts uz aizņēmēja vārda jebkurā Latvijas Republikā reģistrētā kredītiestādē atvērts norēķinu konts, kas norādīts Lietotāja kontā, no kura ir veikta Aizņēmēja reģistrācijas komisijas samaksa un uz kuru saskaņā ar Aizdevuma līguma noteikumiem aizdevējs pārskaita aizdevumu, kas pazīstams arī kā kredīts, ātrais kredīts, ātrais aizdevums un tamlīdzīgi.

Ātrie kredīti tiek saukti arī par SMS kredītiem. Kas ir SMS kredīts internetā - lasi SMS kredīta mājas lapā. SMS kredīts bez ķīlas un galvojuma pāris minūšu laikā uz aizņēmēja bankas kontu.


Aizņemtie vajag atbildīgi, jo ātrais aizdevums un kredīts internetā ir kredīts, kas būs jāatmaksā jau pēc neilga laika. Kredītu var atļauties cilvēki ar ienākumiem vai arī tie aizņēmēji, kas apzinās, ka spēs atmaksāt aizdevumu noteiktajā laikā nepārkāpjot līguma nosacījumus.
--> Read more...

otrdiena, 2011. gada 25. janvāris

SEB Studiju Kredīts

SEB

Cita Holivuda konkurss - SEB Studiju Kredīts. Tā ir SEB bankas reklāma par studiju kredītu. Tas viss arī būs redzems video klipā, kurš skatāms šeit internetā par brīvu.

Ja esi gatavs studēt, bet nezini vai pietiks nauda - dodies uz SEB. SEB piedāvā studiju kredītu, ja ir nepieciešama nauda studijām. Tas pieejams ne tikai Latvijas augstskolām, bet arī ārzemju. Tas palīdzēs segt visas mācību maksas.

SEB studiju kredīts sedz 100% studiju maksu. Tam nav nepieciešams valsts galvojums un tam ir ātra pieteikumu noformēšana, kā tas ir ātram kredītam, kas tiek izsniegts pāris minūtēs. 

Un šeit būs par kredītu un patēriņu kredītu, kas arī nāk vai nāca, jo īsti nezinu no seb puses. Aizdevums jeb ātrais aizdevums ir īstermiņa kredīts, kas palīdzēs situācijās, kad nepieciešami papildus naudas līdzekļi. Ātrais aizdevums ir tas pats SMS aizdevums un tie ir tie paši ātrie aizdevumi internetā, jo tiek izsniegti līdzīgi un uz tādiem pašiem nosacījumiem.
--> Read more...

piektdiena, 2011. gada 14. janvāris

Kredīts no West

kredīts west
Tas nav ātrais kredīts internetā bez ķīlas un galvojuma. Tas ir West Kredit, kas dod kredītus mājokļa iegādei vai mājokļa remontam, kam nu kuram vajag. Un par to un vēl šo to, tad arī šajā bez maksas video klipā.

West Kredit kredīts



Jaunais kredītu centrs, kas atrodas Barona un Dzirnavu ielas krustojumā, kur jādodas pēc kredīta. Šogad West kredit kompānija izsniegs kredītus par summu 8. mlj. eiro, kas ir neslikta summa. Tos izsniegs gan privātprsonām, gan mazajiem uzņēmējiem.

Intrese par kredītiem ir liela un tāpēc West kredit ir gatavs izvērst aktīvu darbību Latvijas hipotekārās kreditēšanas tirgū.
--> Read more...

otrdiena, 2011. gada 11. janvāris

Izkrāpj naudu




Ātrais kredīts internetā? Ja nezini no kā aizņemies, tad labāk vispār neaizņemties, jo var sanākt, kā te dažiem nepaveicās. Uzticams aizdevējs, kuram uzticas vairāk kā 60 000 visā Latvijā ir SMScredit. SMScredit ir ātrākais ātrais kredīts Latvijā.

Pirmais kredīts bez maksas. Tas ir SMScredit otrs nosaukums, jo tieši SMScredit sāka piedāvāt ātros kredītus bez maksas. Tas nozīmē, ka pirmajā reizē nav jāmaksā ne santīms. Atmaksāt nāksies tādu summu, kāda tika paņemta. 100 latus aizņemoties - 100 latus vaidzēs atgriezt!

Aizņemies atbildīgi, jo kredīts nav joka lieta. Un tad kad aizņemies - aizņemies no smscredit, bet pirms tam izvērtē savas iespējas atmaksāt ātro kredītu!
--> Read more...

 

  © 2009 Kredīts - Ātrais kredīts internetā.